Retour

Retourneren 

Retourneren en het downloaden van een retourlabel kan bij ons gemakkelijk via de track&trace link in je mail. Klik dan vervolgens op de track&trace pagina op de retourknop en volg de instructies.

Of ga naar ons retourportaal en vul je gegevens in om je retour aan te melden.

Retourbeleid

Bij ons kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, de artikelen aanmelden voor retour of ruilen voor een andere maat of een ander model. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen de tijd om je retour op te sturen.

Na ontvangst van jouw retourzending krijg je het aankoopbedrag teruggestort op jouw rekening of komt de aankoop op jouw Klarna rekening te vervallen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren van jouw bestelling. Dit geldt niet indien er sprake is van een door ons gemaakte fout. Bij het terugstorten van het aankoopbedrag worden de verzendkosten afgetrokken van het totale aankoopbedrag.  

Voorwaarden 

Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:

 • Het artikel en de verpakking zijn in originele staat.
 • Het artikel is niet vervuild of gedragen.
 • Het artikel en de verpakking zijn onbeschadigd.
 • Het artikel is ongebruikt. 

Uitzonderingen

In de uitverkoop met een korting van 50% op het originele aankoopbedrag. Aankopen van de artikelen in deze uitverkoop, kunnen niet geretourneerd worden. 

We adviseren de klant om voorafgaand aan een aankoop er zeker van te zijn dat het artikel past en gaan er vanuit dat de klant voorafgaand aan een aankoop de productomschrijving en de retourvoorwaarde doorgenomen heeft. 

Bij het afronden van een bestelling wordt akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden en onze retourvoorwaarden. 

  Let op:

  Voldoet uw retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan ons retourbeleid, dan zijn wij genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar uw adres. De kosten om het pakket naar u terug te sturen worden in rekening gebracht. Wanneer er gebruik is gemaakt van stapel korting en er na retourneren geen recht meer op deze stapelkorting is, wordt deze verrekend met het terug te storten aankoopbedrag. Hetzelfde geld voor verzendkosten indien er gebruik is gemaakt van gratis verzending.

   

  Heeft u vragen over uw bestelling? Neem gerust contact op. Of mail naar customercare@gooddy-fashion.com ons team streeft ernaar om uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.